

Human Performance Research Network Symposium 2022 Agenda

Day 1 Thursday 1st December

Start	Duration	Presentation	Keynote presenter	
9:00		Welcomes & Introduction	Dr Nicholas Beagley	
9:00	10 min	Opening speech via video	Dr Katerina Agostino	
3.00	10 111111	Opening Speech via video	Chief Human and Decision Sciences	
9:10	5 min	Symposium Overview	Dr Nicholas Beagley	
			Research Leader for HPRnet Program	
9:15	5 min	Western Sydney University Host Welcome	Prof Kate Stevens Director of the MARCS Institute of Brain, Behaviour 8	0
5.13	3 111111		Development, and PVC STEM	SX.
		Military keynote speeches – hosted by Dr		
		Army Keynote speeches	Major General MAJ Emma Willia	ms
9:20	20 min		Natasha Fox Staff Officer grade 1	
9.20	20 111111		Deputy Chief of Army Human Performance,	
			Army Headquarters	
9:40	20 min	Navy Keynote speech	CAPT Ian Young	
			Director Fleet Health	
	Г	Ready and Resilient theme – hosted by D		
10:00	5 min	Macquarie Resilience at sea	Dr Monique Crane	
10:05	5 min	Canberra Resilience (individual & team)	Dr Richard Keegan	
10:10	5 min	Deakin Soldier performance management	Dr Luana Main	
10:15	5 min	UTS Behavioural Dynamics	Dr Kurt Mudie	
10:20	30 min	Q&A session	Dr Stephanie Chen	
10:50	30 min	BREAK		
		Better Bodies theme – hosted by Dr N	lark Patterson	
11:10	5 min	Vic Uni Wearable assistive tech	Prof Rezaul Begg & Prof Peter Lee	
11:15	5 min	La Trobe Movement variability	Dr Kane Middleton	
11:20	5 min	Vic Uni Combat genes	Prof David Bishop	
11:25	5 min	Vic Uni Fuelling a fit soldier	Dr Matthew Lee & Prof David Bishop	
11:30	5 min	QUT Performance Patch	A/Prof Tony Parker	
11:35	5 min	UWA Heat Resilience	Prof Robert McLaughlin	
11:40	30 min	Q&A session	Dr Mark Patterson	



Start	Duration	Presentation	Keynote presenter		
	Reliable Robots & Ideally Informed themes – hosted by Dr Christopher Best				
12:10	5 min	WSU AR under stress	A/Prof John Cass & A/Prof Gabrielle Weidemann		
12:15	5 min	Flinders AR blindness Look not see	Prof Mike Nicholls & Dr Sal Russo		
12:20	5 min	Deakin Next-Generation Displays and Laser Eye Protection	Dr Amanda Douglass		
12:25	5 min	UWA Autonomous System Transparency	Prof Shayne Loft		
12:30	5 min	UNSW Autonomous Team Tasking	Dr Sarita Herse & Dr Ethan Jones		
12:35	5 min	Macquarie Adaptive agents for team training	Prof Mike Richardson		
12:40	30 min	Q&A session	Dr Christopher Best		
13:10	90 min	LUNCH			
Brighter Brains theme – hosted by Dr David Crone					
14:40	5 min	Swinburne Microbiome	Dr Matthew Cooke		
14:45	5 min	Newcastle & QUT Cognitive Gut	Prof Simon Keely & Prof Gene Tyson		
14:50	5 min	UQ Brain stimulation	Prof Paul Dux		
14:55	5 min	Curve tomorrow Circadian	Dr Tracey Sletten		
15:00	5 min	Monash Cognitive Fitness Delphi study	Prof Murat Yücel		
15:05	30 min	Q&A session	Dr David Crone		
15:35	30 min	BREAK			
16:05	60 min	Human Performance Research Stocktake panel session	Panel members: Dr Mark Patterson, Dr David Crone, Dr Mark Jaffrey, Dr Stephanie Chen, Dr Susan Cockshell, Dr Christopher Best, CMDR Roz Connor, Dr Renee Attwells, LTCOL Jacqueline Costello and MAJ Emma Williams		
17:05	10 min	Answer questions and wrap up	Dr Nicholas Beagley		
CLOSE FOR THE DAY 17:15					

HPRnet Canapés Event from 17:30



Day 2 Friday 2nd December

Start	Duration	Presentation	Keynote presenter		
9:00	10 min	Introduction to the day	Dr Nicholas Beagley Research Leader for HPRnet Program		
9:10	30 min	Defence Innovation Network	Marc West Associate Director NSW Defence Innovation Network		
9:40	60 min	Western Sydney University Commercialisation	TBC		
10:40	30 min	BREAK			
11:10	60 min	A lean start-up approach to Human Sciences Research Commercialisation	Jeffrey Bourne Edwina Griffin Director Innovation Founder and Director AtOne Strategy & Development Australia		
12:10	90 min	LUNCH			
13:40	2 hrs	The Future of Human Performance in Defence	Dr Nicholas Beagley Dr Michael Drew Research Leader for Director Health Research HPRnet Program		
15:40	15 min	Answer questions and wrap up	Dr Nicholas Beagley		
EVENT CLC	EVENT CLOSED 15:55				

All times are AESDST